skip to Main Content
Optica 0725 678 422 si Distributie 021 2119 430 office@amaoptic.ro

Suntem importator și distribuitor în România de produse de optică medicală și produse de uz chirurgical în domeniul oftalmologiei: rame de ochelari, ochelari de soare, lentile de contact, dispozitive pentru slab-văzători, ochelari electronici pentru ambliopie Amblyz, cristaline artificiale USIOL, instrumentar chirurgical, consumabile chirurgicale oftalmologice, dopuri lacrimale Lacrivera.

De asemenea, avem 1 magazin de optică medicală în București: 8ik.

Ama Optic face parte din grupul clinicii de oftalmologie Ama Optimex și a fost înființată în anul 2004 din nevoia și dorința de a oferi pacienților servicii complete. Am început cu un magazin de optică medicală și, deoarece am dorit să oferim produse de calitate și la prețuri avantajoase, am căutat, la expozițiile și târgurile de profil din Europa și nu numai, acele produse care întruneau standardele dorite și le-am importat în România. Ulterior, alte firme de profil au fost interesate să le achiziționeze pentru magazinele proprii și astfel am început și activitatea de distribuție de dispozitive medicale.

Suntem orientați spre eficiență, tehnologie și calitate, de aceea selectăm cu grijă produsele, pe care le testăm înainte, pentru a ne asigura de calitatea lor.

Pentru a afla mai multe despre produsele comercializate și magazinele de optică medicală, vă rugăm să vizitați secțiunile Produse și 8ik.

Servicii complete

De la selectarea partenerilor până la utilizarea produsului de către client, ne asigurăm, pas cu pas, că oferim cele mai bune servicii!

Eficiență, tehnologie și calitate!

Suntem mereu în pas cu ultimele tehnologii. Participăm la cele mai renumite târguri și expoziții și testăm produsele pentru a ne asigura de calitatea lor!

5 magazine 8ik

În fiecare an, participăm la cele mai renumite târguri de optică medicală din lume, cum ar fi Mido – Milano sau Silmo – Paris.  Ne asigurăm astfel, că în cadrul 8ik se găsesc cele mai calitative și moderne colecții de ochelari.

Back To Top