skip to Main Content
Optica 0725 678 422 si Distributie 021 2119 430 office@amaoptic.ro
Freya

Freya

Alături de celelalte colecții de calitate, vă prezentăm Freya, noul nostru brand. Cu design britanic și de inspirație scandinavă, această colecție este pentru femeile care doresc să fie observate.

Peter Beaumont, CEO al companiei Dunelm Optical: “Freya este o colecție uimitoare care va umple golul din piața optică pentru femeile adulte. Exprimând stil, încredere și caracter practic, Freya emană feminitate, lux și finețe și este ideală pentru femeia modernă de astăzi.”

Colecția este inspirată de talentata artistă și designer de origine scandinavă Freya, remarcată prin stilul său artistic unic, originalitate în alegerea culorilor și exprimare, design scandinav contemporan.

Accesibilă, dar fără îndoială deosebită, colecția Freya este ultramodernă și oferă o senzație de vitalitate care va fi adoptată de purtătoarea ei elegantă.

Femeia care poartă Freya poate fi orice – femeie de carieră, mamă, o femeie activă, intelectuală sau o vedetă. Ea știe cum să se joace cu stilul, păstrând în același timp o aură elegantă și rafinată.

Clientele Freya vor fi atrase de acest produs autentic, originile lui, designul elegant, calitatea excepțională și măiestrie.

Colecția Freya este un amestec de stiluri sofisticate, design atrăgător și culori la modă. Fabricate din cele mai bune materiale, ramele sunt ușoare, dar rezistente, confortabil de purtat, cu un design elegant și personalitate puternică.

Fiecare ramă din colecție este oferită cu un toc roșu lucios și o lavetă personalizată.

Back To Top