skip to Main Content
Optica 0725 678 422 si Distributie 021 2119 430 office@amaoptic.ro

Ochelarii au căpătat de-a lungul timpului, pe lângă funcționalitatea practică, și un rol estetic, devenind adevărate accesorii de stil. La Ama Optic înțelegem ambele aspecte, de aceea avem grijă ca ramele pe care le comercializăm în magazinele 8ik și pe care le distribuim partenerilor noștri să respecte standardele de calitate, dar să fie și în pas cu moda.

În magazinele noastre veți găsi rame de ochelari, pe care le distribuim și către partenerii noștri, de la branduri precum: Julian Beaumont, Paul Costelloe, Retro, Chantelle, Ascari, OMG!, Universal, Meridian, Stainless, Swing, Materika, Look, Look at me, Lookkino, Luxol Design, Luxol 19.69, disponibile în diverse culori, forme și confecționate din diverse materiale.

De asemenea, sunt disponibile și rame de ochelari de la alte branduri celebre: Ray Ban, Prada, Versace, Miu Miu, Bvlgari, Armani, Gucci, Tom Ford, Silhouette, etc.

Atunci când achiziționați rame de ochelari, trebuie să acordați o atenție deosebită câtorva aspecte care țin de caracteristicile sistemului optic al ochelarilor, de morfologia capului, de întrebuințarea ochelarilor și, desigur, de partea estetică, deoarece trebuie să vă simțiți bine purtându-i.
Pentru a afla mai multe despre cum trebuie să alegeți ramele de ochelari, vă invităm să citiți acest articol și nu uitați să cereți sfatul opticianului.

Back To Top